Sista dagen på året har börjat...

...& nästan allt är planerat inför årets sista och finaste middag. Imorn ska to-do-listor göras så att allt blir gjort och i rätt ordning ;) Älskar som ni vet att laga mat och det blir bara bättre bänt Hanna är här och vi kan laga maten och planera allt tillsammans :)

Idag har vi spelat bowling och nästa år (efter idag... Konstigt!!) ska jag börja spela :) hihi! Behöver en massa träning men tycke det är roligt så ska nog lära mig :) har ju talang i släkten så att det räcker. Om jag snor lite från alla borde jag kunna bli bra :)

Vi lagade indisk mat och hade julafton :) malin& jag vann 75 kr på triss! Spelade även sequence, ett fantastiskt spel! :) Nu ska jag sova för ska snart upp igen känns det som ;) ska börja morgonen med en smoothie och löpning :) & så kommer ADAM!!! <3

Gott Slut & Gott nytt år!!!



Alvin & Gänget 3!

Fantastiskt rolig film!!! :)


God jul & god fortsättning, <3


Nu är vi redo!

Detta är det mysigaste med hela julen! Klä granen tillsammans med Malin. Lukten, skratten, resultatet. Får tårar i ögonen :) älska!!!!


Jag älskar att pyssla!!!

Här är mina små söta pepparkakshus som man ska sätta på glöggmuggarna!!! :)

Juuuuul <3


Flyttar in i bästa lillasysters rum idag :)


Vörtbrödet

Är väldigt stolt över mina bröd! :) har nog aldrig gjort så snygga förrut! :) hoppas de är goda med, får vänta till julafton med att få svar på det ;)

Godnatt på er.


Julveckan

Gick upp tidigt idag för att börja med julbaket :) hann med att baka havrekex, bountybollar & fikonbollar :) helt enligt planen! Ikväll ska jag baka vörtbröd.

Sitter på bussen på väg till stan nu, ska träffa Adam & ge han hans julklappar. Imorn åker han till sina föräldrar och stannar där till den 30:e :( men det blir nog bra, den bästa tiden på året är ju här & det snöar till och med :D imorn kommer morfar!!

Helgen spenderades i rostock tillsammans med familjen :) vi hade en himla härlig resa :) bilder kommer! (kanske ;)).


!!!

Om det är något som gör mig förbannad så är det mobbing. Det brinner i mig. Fan vad barn kan vara elaka!! Det är inte lätt att vara stark, men försök. Massa kramar!!!


Lucia movie night 2011

Varenda år innan klockan slår tolv och Lucia movie night börjat tänker jag; vad har jag gett mig in på?! Jag är så trött...
Men jag håller mig alltid vaken, och det är så roligt!!! :) vet att det kommer bli så även inatt! :)

Förresten så ångrar jag massor att jag Anmält mig till Kristinaloppet.. :( finns ju ingen snö och om det är något jag behöver så är det träning!!!!!!

GAH !


Så deprimerande :(


Sunday

Helt slut efter en dag med träning, paketinslagning, städning och familjemys :) nu blir det scones, glögg & pepparkakor.

Vill fortfarande ha snö!!!!!!
Grupparbete kl 8 imorn, Blä! Men det går nog bra :)



Lördag, 4:e pepparkaksbaket & middag hos mormor :)

Det är lördag. Det är lördag! Men min hjärna får inte in det! Skönt att det är det ju, för då får jag sova hur länge jag vill imorn! :) sen blir det städning och julpyntning :)

Idag har det bakats pepparkakor för fjärde gången i år :) (hemma, hos Adam, på förskolan & hos Adams mormor!) himla mysigt är det :D & sen Åkte vi till Växjö igen, såg på bowlingcup och sen var det goood middag hos mormor :) BRA DAG !

Måste också tacka Hanna för all hjälp! Nu har jag drömklänningen i min ägo :D TACK TACK TACK!


Kakelugn

Jag älskar kakelugnar. Ligger i soffan hemma hos adams föräldrar och det sprakar i elden. fantastisk myskänsla!! :) har använt morgonen till att kriva klart det sista på min individuella rapport. känns supersskönt att den är klar. Nu har vi ganska mycket klart inför grupparbetet på måndag! :) siktar på att bli klara nästa vecka, men det ska nog gå tror jag :)

Nästa vecka är dessutom en fantastisk vecka :)
Lucia movienight
Malins födelsedag
& familjen åker på julmarknadsresa till rostock :)

ska bli så roligt ! :D

idag händer inte mycket. regnet öser ner och jag är förkyld för 3:e gången på typ 1,5 månad. sjukt tråkigt! men pappa la kommentaren; elitidrottsmän blir lätt sjuka, du kanske tränar för mycket. Känns bra, jag är elit ;) (fast jag vet att det inte var så han menade, :D) ikväll blir det god mat och mys i soffan. Imorn pepparkaksbak hos adams mormor och sedan middag hos min mormor på kvällen! :)


Vip frukost med Mamma

Det går bra nu. Idag var det vip frukost på lindex :) baguette, juice, kaffe och pepparkakor + 25 % rabatt! Nice :) julklapparna är nästan klara! Härligt :D älskar att ge bort presenter :) får hålla i mig lite för att inte handla upp alla pengar på paket till andra...

I eftermiddag åker jag och Adam till Strömsnäsbruk :) ska hälsa på lite så här innan jul, baka pepparkakor hos Adams mormor med :) ska bli mysigt!!! :)
Hoppas ni får en jättebra helg mina vänner :)


Äntligen var ordet

Idag har jag äntligen tagit tag i pluggandet. & äntligen träffat Sofia!! Första gången på säkert 1 månad, har varit så mycket nu, praktik, sjukdom... Alltid lika härligt att Ses. Du är min inspiration. Puss på dig!!

Har blivit förkyld, igen!! Suck, Bläää! Stryper något snart ;( måste bli av med förkylningen!!

Nu ska jag strax ner på stan med min pappa! :) ska bli mysigt! Äta pepparkakor och handla träningssaker, perfekt!!! :)




Knäck <3


Det här är lycka!


Snö!

Eftersom att det hjälpte när jag skrev här sist och önskade mig något (för idag har snön kommit!) så tänkte jag försöka igen :)

DET MÅSTE BLI MINUSGRADER MED!! Snälla? :) tack :)


All I want for Christmas

SNÖ! Jag vill ha snö nu!! Julstämningen behöver bättras på! :) vore så härligt att vara ute och åka skidor, jaga snöflingor, skotta snö, bygga snölyktor.. Åh!!! Jag är trött på regn och rusk, i december ska det vara kallt och snö. Så det så.


RSS 2.0