Hejdå :(

nu du svikit mig för länge blogg.se .... :(
är så ledsen att behöva göra det här...

HEJDÅ!

men ni följer väl med mig..? :D (inte för att ni kan svara här, men på devote, där ska det gå!! ;))



http://ehjf.devote.se/

VACKERT

Med den här otroligt vackra bild från i helgen säger jag godnatt :)
var tvungen att ta en paus i åkandet, krångla fram kameran och ta en bild... så himla fridfullt och härligt!!!

Godkväll,

Myser i min onepiece i sängen och försöker plugga lite :) går väl sådär, men jag har ju imorn på mig med :) tror att jag iallafall har kommit en bit på vägen då jag kommit på en flerstämmig lärande situation, bara begrepp och teorier kvar. alla dessa begrepp pch teorier, herrejisses! undrar hur många man kommer använda sig av när man är klar?? :) tar väl till mig de teorier som stämmer bäst överens med mig själv och sedan blir det nog kanon! :) man slutar aldrig lära! :)

Ser mycket fram emot morgondagen! :) ska först åka till gamla praktikplatsen och hälsa på lite :) himla roligt att träffa alla barn och all personal igen! Efter det blir det fika med en barndomskompis & hennes son och sedan träning :) på kvällen blir det matlagning med älsklingen. Någonstans där emellan ska lite plugg klämmas in med :) BRA TORSDAG! :)

har kommit av mig med träningen med efter sjukdomen och all träningsvärk... men imorn ska det tas upp igen! :D gym & kondition imorn, spinning på fredag, skidor/gym på lördag och powerpump på söndag! :)

förra årets vårrus! :) längtar till detta årets lopp! :)

Hallonmousse!!

Vill ni ha receptet på denna fantastiska mousse?? :)


LoVe !

Började dagen med prison break och mys med Adam :) sedan gick vi ner till stan för att shoppa lite :) hittade tyvärr inte så mycket, bara alla <3 dag presenter till min älskade familj :) sedan åt vi en god lunch på sit n' go :) tyvärr var dressingen förmodligen gjord på fet creme fraiche, så mår illa :( klarar inte fett!!

Nu har jag lagat mat till familjen och vi har varit ute och gått :) snart blir det fika till tunnelbanan :) LOVE


Hm...

Jag undrar hur mycket snö det kommer vara imorn egentligen???


Alla hjärtans dag! :)

Det finaste någon gjort för mig. Adam du är underbar! <3 Du lägger så mycket tid på att förgylla min vardag. Jag älskar dig, så fruktansvärt mycket :)


en skål med äppelhjärtan <3 ÅH!




Hasselbackspotatis, stekt kött, skysås & sallad. MUMS!!

Älskade <3

Woho! :D Lycklig tjej :)

Snööö

Puh! Vilket tråkigt väder vi har idag... Det var ju inte direkt lätt att gå ut när det är grått, snöigt och lite slaskigt. Som tur är har vi en bra föreläsning nu, med en väldigt intressant inledning.

Idag är det alla <3 dag! & jag tycker det är en härlig dag :) så en massa kärlek till er alla. Uppskatta det ni har och var nöjda med er själva :) ni är fantastiska :)

Puss :*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2527381/images/2012/pic_189338802.jpg" class="image">


Kaffe Latte!

Sofia har lärt mig göra kaffe latte! :) måste köpa en sån där kaffekokare! :) GOTT!


Måndag morgon!

Idag har jag svårt att röra mig.. Benen gör inte riktigt som jag vill, men jag tvingar dom :) tror det får bli en liten joggningrunda i eftermiddag för att mjuka upp kroppen :)

Först föreläsning om språk och motspråk, sedan se filmen döda poeters sällskap med Sofia :) kan nog bli en bra måndag :)

& förresten, jag har förstått att det är svårt att kommentera min blogg :( (sjukt tråkigt!!) så ni är förlåtna :D


(O)MOGET

Om man köper en mogen mango som är omogen, vad gick fel då...?

På väg hem

Sitter på tåget och fryser!! (varför kan tåget inte bara ha normala temperaturer??) längtar tills jag kommer hem. Borta bra men hemma bäst! :) ikväll blir det mys med mamma, pappa, Adam och soffan! :)


Barnvakt

Godmorgon! :)
Idag känns det ungefär som jag legat i en tumlade i några timmar... Men det är nice!

Nu är jag barnvakt åt lillkusinen och gör i ordning mat till tåget :) om en timme ska jag och Tom kolla på Moa som spelar handbollsturnering, sen hemfärd :)

Ha en jättefin söndag!!


Kristinaloppet 2012

Lite bilder från denna fantastiska dag :) jag är supernöjd och jätteglad :)
I DID IT!! :D

Väntar på tunnelbanan, dricker kaffe och spelar wordfeud! :)


Jättegod frukostbuffé på ett supermysigt café :)


Jag & Hanna innan start :)


Marita & Hanna


Lycklig och glad efter målgång. Jättetrött och seg i kroppen också...

Skollunch till middag! :)


Norberg


Norberg

Norberg

Nu sitter jag i en massagestol och har det skönt. Ett glas vin och lite choklad för att fira :) älskade dessutom David i mello idag! :) nu ska jag sova. woho, vad jag är nöjd idag.

KRAM
& förresten.... ingen av mina läsare som ville tillkännage sig....

I mååååål

Woho vad roligt det var! & de sista 7 km skrek kroppen av smärta, men jag kämpade på och kom i mål, på en tid som jag är Supernöjd med!!! 3.05 :) 41 minuter bättre än Tjejvasan :)

Jag är bäst!


Påväg!

Usch, nu är det nervöst....


Under tiden jag åker idag kan ni väl låta mig veta vilka ni är som läser?? :)


Fjärilar i magen

Klockan 4.30 ringer klockan imorn. 4.55 går vi ut genom dörren, bort till medborgarplatsen. 5.45 går bussen till Norberg. 10.00 går starten!!!! Pirrigt... på ett bra eller dåligt sätt vet jag inte riktigt.. men jag tror att det kommer bli kul! & jag kan knappt vänta tills jag är i mål imorn!! det är en fantastisk känsla, som jag unnar er alla! Genomför en utmaning!! Jag har sagt det förr, och jag gör det igen. HÅLL TUMMAR OCH TÅR!



Fredagsmys!


Fantastisk Fredag

Efter att ha lämnat tjejerna mötte jag upp Morfar och Yvonne och gick och tog en fika på ett mysigt café :) jag var ganska mätt efter maten så tog en liten chokladpralin med hallonsmak och det var helt fantastiskt!! fruktansvärt god och med lite kaffe till var det himmelriket! måste börja unna mig lite dyra praliner, för det är så värt det!

Efter fikat tog vi en promenad hem till mina kusiner och här sitter jag nu. Iskall om fötterna men himla glad och lycklig :) ska snart laga middag tillsammans med Hanna och sedan blir det fredagsmys med henne, min morbror och mina kusiner :) är ganska laddad och spänd inför morgondagen! :) ska bli kul!!

Världens bästa morfar!


den lilla gobiten!





vackert!!!

Lunch med goa brudar!

En hälsosallad efter några timmars shopping satt fint! :) det härliga sällskapet gjorde det ännu bättre! :) stort tack för idag, jag hade jätteroligt :)


Hej Stockholm!

Älskade Stockholm :)
Är på väg till Hötorget för att möta Jonna & Annie!! :) ska bli jätteroligt! & efter det ska jag fika med morfar!
BRA DAG!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2527381/images/2012/pic_188672581.jpg" class="image">


Tufftuff

Sitter på tåget, precis som jag gjort de senaste typ 4 timmarna (så är det nät man väljer intercity-tåg ;)). Det är sjukligt varmt på tåget, men vi ligger till och med 10 min före tidtabell, så ingen försening här inte :) Har dessutom nästan skrivit klart min text om samtal i skolan, bara lite finslipning kvar :) tittar just nu på vänner och längtar tills jag är framme och får sova! är så trött :)

för övrigt är jag jättglad idag! :) fick bra kritik av lärare och studiekamrater under dagens opponering så känner mig stolt :) lite mys med adam och lite shopping (skidvantar) har också hunnits med :)

Hoppas allt är bra med er, ha en fin kväll! :)

haha, och förresten! på tal om sociala regler och typiskt svenskt som vi pratade om på föreläsningen i måndags så började killen som satt bredvid mig prata med mig... kände så konstigt och jobbigt... varför ska jag berätta för honom om vart jag och mina skidor ska ta vägen och hur det känns och hur jag tror det kommer gå...? tacka gud för hörlurar :)

Godmorgon! :)

Frukosten är nyss intagen och jag läser tidningen och dricker kaffe :) ska snart packa ner det sista och bege mig in till stan! Vid två har vi seminarie och sedan kommer mamma & hämtar mig och kör mig till tåget :) kan bli en bra dag!! (om tåget går som de ska... Det snöar ju!)


Jag är redo!

Skidorna är uppackade för första gången sedan tjejvasan. De är inspekterade (skitiga) och nedpackade igen tillsammans med stavarna. Pjäxorna ligger i väskan tillsammans med underställ, vindbyxor, microfleece, vindjacka, pannband och vantar. Pulsklockan får ockå följa med. & en fleece, mjukisbyxor och raggsockar till efter loppet. Jag är alltså redo. Rent materialistiskt redo. Psykiskt redo med. & fysiskt redo, ja vafan! jag har ju tränat hela året innan detta lilla missöde. Det ska bli roligt! jag ska åka skidor, mysa, dricka blåbärssoppa, frysa, gråta, skratta, ramla och framför allt TA MIG I MÅL. håll tummarna på lördag kl 10. det kan behövas.

made for running

wohooo! första löprundan utomhus sedan den 25:e december är nu gjord och herregud så skönt och roligt det var! :D kändes som att jag flög fram med bra musik i lurarna :) lite halt var det dock, men det ger bara lite mer träning Vill ni ha ett träningstips?? Klart ni vill ;) När ni ska ut och springa, hitta en lång väg (typ en raksträcka, fast inte för rak, för då blir det ju tråkigt) och bestämmer ni hur länge ni vill springa, eempelvis 30 min. Sedan springer ni en kvart, vänder och springer tillbaka. Tanken är då att man på tillbakavägen ska försöka  "slå" den tiden man hade fram till vändningen. sjukt motiverande och roligt!! :) snöra på er skorna nu och ge er ut!!!

Haha, sjukt snygg är jag :) lite inspirerade blir ni va???

STUCK!

åh. jag har fastnat. i och för sig har det inte gått så bra med skrivandet på hela dagen, men nu fastnade jag totalt. bläbläblä. & så negativ är jag idag med... förhoppningsvis känns det lite bättre snart så att jag kan komma vidare. Åker ju till Stockholm imorn så skulle gärna vilja vara klar med uppgiften tills dess...

Första träningen

Var sjukt härligt att vara tillbaka! Har verkligen saknat träningen :) & idag var det tungt... det är svårt att ta det lugnt i början men lyckades nog ganska bra. kortade ner konditionen till 20 min och gymet till 25 :) konditionen har blivit sämre, men styrkan finns kvar.

Det kommer bli TUNGT på lördag....







Sofia 25 år!

För ca 1,5 år sedan började vi lära känna varandra och jag kände direkt att du var en fantastisk person och en vän i världsklass. Jag kan alltid lita på dig, i alla situationer och jag vet att du vet att du kan lita på mig också. Vi är lika på vissa plan och kompletterar varandra på andra. Jag är så glad att jag har en vän som du :)

Idag är din 25-årsdag och jag önskar dig all lycka :) Hoppas att din dag blir hur bra som helst och att du får en massa god tårta och många paket :) Det är du värd.

GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis



Köttsugen!

Var sjukt sugen på kött idag. Det riktigt vattnade sig i munnen. Men det fanns inget kött som såg gott ut i affären :( så jag gjorde biffar istället! :) & mums blev det :D serverades med stekta grönsaker. Ligger nu i soffan och Adam är iväg. Ligger här och njuter av att vara ensam och att bara slappna av. Det ni!

Var med Sofia ute hos Johanna efter skolan och drack kaffe och gick en promenad i skogen tillsammans med alla hundarna. Var jätteroligt att vara ute i skogen och prata och skratta, men GUD vad kallt det var om fötterna!!! seriöst, de tinade nog inte på säkert 40 minuter och nu kliar det på dem hela tiden. usch :/ köldskador.... men det spelar ingen roll vad jag har för skor för jag har världens sämsta blodcirkultation i fötterna... :(

Jaja, Nu ska jag njuta vidare här under filtarna :) ska nog ta mig lite glass senare :)
Ha en fin kväll mina vänner!


Föreläsning om samtal i skolan!

Världens bästa föreläsare & intressant innehåll! :) men det är svårt att vara fokuserad i 3 timmar... & hungrig är jag med! Det är ett under att folk hör vad föreläsaren säger, så högt som min mage kurrar...


Fruktsallad

Mmm, så gott :) lite kvalitetstid med mammsen :)


- 11 grader

Det är söndag och jag är nog lite bitter över att helgen snart är slut. Jag vet att det är nästan en hel dag kvar, men jag är ingen fan av söndagar. Det ger mig så mycket ångest, att en vecka är slut och att det är dags för en hel drös nya vardagar.. fast nästa vecka kommer att bli bättre :) tar mina sista pencillin imorn, så sen kan jag sluta känna mig lat och äcklig och börja träna igen :D jag ska också få skriva ett skolarbete på min nya älskling :) & så på torsdag bär det av till Stockholm :) älskar vår huvudstad så det ska bli jättekul! tyvärr ska vi spendera hela lördagen på annan ort för lite skidåkning, men förhoppningsvis blir det bra det med :)

Måste bara skriva något om Melodifestivalen med. Det räcker nog med; jag avskyr Sean Banan. B L Ä !

Jag är trött och seg idag. Ska snart bege mig upp till Samarkand och handla lite frukt innan jag tar bussen hem. Väl hemma får vi se vad som händer. Jag ska iallafall läsa lite, för jag läser en sjukt bra bok nu. Kirre heter den och är en av de böckerna vi ska läsa under den kursen vi läser nu. SJUKT BRA BOK!

Nu ska jag klä på mig lite kläder och ge mig ut i kylan.
Kram på er, vilka ni nu är! :)


bild på min fina familj när vi var i Lübeck i julas. Satt och tittade på bilder därifrån igår och kom fram till att det var en av de roligaste helgerna i mitt liv. Himla trevligt :) Älskar er <3


Melodifestivalen

I år ska jag titta på melodifestivalen för första gången i mitt liv. på riktigt alltså. jag har varit på genrepet av melodifestivalen när det var i växjö förra gången, men följde aldrig det mer sedan. Minns dock hur roligt jag, mamma & malin hade där i tipshallen :) iallafall, förra året under VFU:n som låg i samband med melodifestivalen hade jag ingen aning om vad barnen pratade om, för de pratade konstant om just denna festival. så nu är det dags att bli påläst (eller påhörd som adam sa). trevlig kväll på er, vad ni än tar er för :)

BILDBOMB!


Sofia är assnygg :)


Fixar i ordning tacosen :)


Matilda, jag & Emelie G :)


Daniella & Sanna :)


Emelie S & Therese :)


Annie & Sofia :)


Klassfoto!!






Lite gino & ett gott skratt. vad mer kan man begära!?

Barbara, Matilda, Sofia & Jag :)

Gapskratt i köket :)

Hade som sagt (& som ni ser, right!?) en världsbra kväll med fröknarna :)

Så här kallt ska det inte vara!!

När låset fryser på insidan av dörren, då är det fan kallt. Kortet är mest taget för att visa Växjö hem hur kallt det verkligen är i Adams lägenhet. Brr!!


Oh vilken kväll!!!

Härliga blivande förskollärare!
Har haft en så himla rolig och trevlig kväll tillsammans med 11 tjejer :) tacos, gino, dricka, massa prat & skratt.

Nu är jag helt slut och ska krypa ner i sängen bredvid min Adam. Fryser så efter den lilla promenaden från sofia och hit (var trots allt 20 minus...)

Bilder kommer säkert imorn! :) tills dess får ni nöja er med den här fantastiska bilden.
Godnatt!


Godmorgon fredag!

Såhär nöjd är jag idag! :)
ny dator, 2 timmar föreläsning, fika hos mormor & sedan tjejkväll ikväll! FAB!



Wohooooo!!!!!!!


Torsdag

Redan februari. & idag är det kallt som jag vet inte vad. Körde Adam till skolan nyss och trodde jag skulle frysa händerna av mig, för ratten var iskall! blev typ inte varm förrän jag var tillbaka igen... Stannade på Willys på vägen hem med och skulle köpa 1 banan.. fick stå i kö i 10 minuter för en liten skiten banan, haha! men den var viktig då det ska vara banan i min lunch idag :)

idag är svullnaden nästan helt borta!! :D vilket betyder att jag inte behöver skämmas för hur jag ser ut imorn i skolan och på den efterlängtade tjejkvällen! :) dock har jag en konstig smak i munnen hela tiden.. jag hoppas så att det är penicillinet och inte var eller något... iiuuh

Har precis pluggat lite, skrivit en opponering genom att använda mig av kommentarfunktionen i word! lite stolt faktiskt, haha! Vid fyra ska jag och Sofia ut och gå & sedan tar jag adam med mig och kör i räserfart hem till Gemla! :D lääängtar!!!! :D



Vilodag

Idag mår jag lite bättre. Har inte ont hela tiden, men är fortfarande svullen och har svårt äta :( Malin sa igår att jag såg ut som Quagmire... Haha! Det gör jag nog lite ;)

Jag är hungrig! Men måste vänta minst 1 timme till jag får äta, för tog ett piller nyss.. Sen måste jag äta något som inte behövs tuggas så mycket heller... Blir kanske mosad banan och fil igen... Eller äggröra kanske! Åh, så tråkigt det är att äta just nu :(

Om en stund ska jag in till stan. Först träffa mormor en snabbis, sen handla & sedan till Adam :)


RSS 2.0