Ms Bulldog

Inflammation i en visdomstand. Smärta & svullnad. Dyrt 5-minuters tandläkarbesök. Penicillin. Ingen träning på 7 dagar. Alkoholfria drinkar på fredag. Vilken äcklig otur jag har!!!!


Inne på Lidl:

- Ursäkta, vart har ni ättikan?
- Ättika? Det har utgått ur vårt sortiment!

Seriöst.... Vafan?!?


Räkbisque

Lekte lite Mat-Tina idag :) lagade ett av de recepten hon gjorde i Tinas jul och det blev jättebra :) så roligt när det man lagar blir gott!

Innan dess var jag ute på långpromenad med Hannah :) solen sken och snön låg så fint på marken och på träden! Vi var ute i 1,5 timme och gick en mil. Känns bra!! Roligt att träffa Hannah lite med :) efter promenaden var mina lår helt rödfrusna... Så nu blir det nog en dusch!

Imorn ska PM:et skrivas tillsammans med Sofia & sen ska jag köpa något som jag längtat efter!!! :D


Årets första semla

japp! snart ska jag äta den, så bli sååå gott :) för övrigt är jag så kissenödig av alla vindruvor jag ätit, men för trött för att gå till toaletten... vilket problem! annars har jag haft en bra dag idag, har kollat på bowling och umgåts med mamma & pappa. Snart kommer Malin & David hem och då ska vi spela spel :)

är inte sjuk, men lite hängig... så tar en vilohelg och ser vad kroppen säger om träning på måndag! :)


Crap!

Jag kommer vakna sjuk imorn. Känner mig kropp så pass väl. Det var ett jävla skit pass idag, tungt, ingen ork, ingenting! Fan! 75 bortslösade minuter och fan jag vill inte må dåligt, skulle ju åka skidor imorn...


Dagens

Frukost: yoghurt med hallon & björnbär

Lunch: Smörstekt Hoki, pressad potatis & vinvinssås

Träning: 30 min crosstrainer, 10 min stakning, 25 min gym

Även träffat Kim på en kaffe & Sofia under lunchen :) härlig dag!! Nu vila i soffan och sedan mys med Adam <3


Sweat baby, sweat

Fick bli en snabbträning idag. Kom inte iväg som jag tänkt så det blev bara 45 minuter, men sjukt effektivt! :) 20 minuter på löpband, 10 minuter rodd & 15 minuter gym för triceps, axlar och mage. Allt för att göra kroppen redo för 3 mil på skidor. Det är nära nu! Får lite ont i magen när jag tänker på det, men jag kommer klara det, så envis som jag är.

Jag älskar att ha något att träna för! & efter Kristinaloppet (skidor) blir det vårruset och hallandsloppet (cykel) i maj, tjejvättern (cykel) i juni, Vansbrosimmet i juli och tjejmilen & lidingöloppet i september. Så nog har jag något att träna inför! :D någon som vill hänga på på något? :) jag är även öppen för nya utmaningar... ;)

Ligger i min säng nu under min gosiga filt och fryser ändå. Pluggar lite inför fredagens seminarium men jag är mest trött ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska orka hitta på :/ jag ska iallafall laga lunchen tills imorn och äta en äggmacka och dricka lite te... 







Sw

Godmorgon!!

Ledig idag & jag ligger fortfarande i sängen med Adam sovandes bredvid mig. Vi har tvättat nu på morgonen så har varit ute 2 gånger redan... Sjukt mysigt var det första gången, mörkt snöigt och så föll det stora flingor från himlen! :) andra gången var det bara kallt och sista gången kom jag inte ur sängen så adam fick gå själv... Nu är jag hungrig som en varg, ska se om jag kan komma upp :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir nog träning senare, lite grann iallafall :) ta hand om er!!

Måste bara visa Adams & Pappas apelsinskals konst! Vackert va?? Var något år sedan dom gjordes, men skrattar fortfarande....


Grattis på födelsedagen favorit-Tom!!

Tänk att det redan gått 7 år sedan du föddes. Du är för härlig & ger mig sån glädje :) hoppas du får en jättebra födelsedag, så ses vi om några veckor när jag besöker huvudstaden!! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2527381/images/2012/pic_185995391.jpg" class="image">


Bones

Sjukligt bra serie! Om ni inte har något att göra, skaffa er lite bones-avsnitt! Funderar på att bli antropolog eller slem/insekt/bajs-specialist ;) haha! Eller FBI! Sjukt coolt.


Seg som kola

Träningen gick kanon :) alltid roligt att ha någon att träna med, & när det är lillasyster blir det extra roligt :) 30 min cross, Gym & skidmaskin.

Åt sjukt god fruktsallad till lunch, serverade den med kesella & keso. Mmm!! (lämnade en tallrik i kylskåpet till Adam, hoppas han blir glad när han kommer hem från jobbet :))

Har pluggat inför seminariet på fredag med. Kändes som att jag likaväl kunde börja med det nu när jag ändå inte hade något för mig :) blev sjukt trött av all text, så somnade till skidskyttet i soffan. Gött!!

Njut av söndagskvällen nu & ha en fin snart på veckan imorn :) Kramkram


Vilken vacker dag! :)

Önskar att det var julafton idag, känns som vi firade den en månad för tidigt... Haha! Ja, jag är bitter över att det inte var en vit jul...

Idag ska jag träna med Malin, laga lite mat, läsa & ta det lugnt :) imorn är det en ny vecka, ser fram emot det :)


Ha en trevlig lördagkväll! :)

Det ska jag ha :) myskväll under en filt med Adam :) det behövs i snörugget!! :)


Fucking teacher!!

Sista dagen att få resultatet på muntliga tentan. Fick jag veta? Nä... Är jag förvånad? Nä.... Gaah, denna Birgitta...

Spinningen med Adam var kanon! Är nu helt utslagen i soffan efter lövbiffswok & gino. Mums!


HELG

Helgen är här. Fantastiskt!! :) skönt att ha seminariet gjort tidigt. Nu ska jag vila fram till spinningen :)

Trevlig helg!


All kärlek,

Jag önskar du kunde se dig själv ur mina ögon. LYCKA TILL IMORN! Jag vet att du kan <3


Torsdag!

Jag hade tänkt att jag skulle ha en lugn och skön morgon idag, men jag ångrade mig rätt snabbt ;) jag åt frukost i soffan i typ en timme och sedan var jag rastlös. Så nu har jag städat köket, toaletten och mitt rum, även betalat räkningar :) nöjd! nu ska jag slänga ihop lite lunch, blir omelett med skinka & tomat innan det är dags att ta bussen in till stan, möta upp Elin och kötta lite på gymet :) blir nice, bättra på träningsvärken lite :)


Jag tror att det är fredag imorn...

Men jag har fel! För det är torsdag, jag vet... & ledig är jag med imorn, men vad ska jag göra?? Jag måste iallafall träna, hårt. Mindre än en månad till det är dags för 3 mil på skidor igen. Puh vilken idioti, fantastiskt :)

Idag har jag pluggat & lagat mat med Sofia! :) väldigt roligt!! Sen på kvällen har jag varit på bio med mamma, pappa & Adam :) hamilton, helt klart sevärd! :)

Nu har jag precis gjort klart köttfärssoppan till familjens matlådor & ska slappa lite :) egentid, fy vad jag är dålig på det. Ska läsa lite, eller titta på tv :)

& äta riskakor! Älskar att de finns i snack-pack! :) Godnatt med er!


Pack-åsna!

Varje dag när jag åker hemifrån Gemla gör jag det med en ting fullproppad väska... Det är det värsta med att inte bo i stan, att allt ska med på en gång, att allt måste tänkas igenom. Träningskläder, block, böcker, dator, mat & kläder är sådant som jag bär runt på dagligen. Puh! Var bara tvungen att klaga lite ;p älskar att träna varje dag så träningakläderna ska med & jag trivs bra i Gemla :) mår genast lite bättre nu, ibland behövs bara lite gnäll ;)

Idag står två föreläsningar på schemat. Hoppas på bra föreläsare! :)

Ha en fin dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2527381/images/2012/pic_184837507.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2527381/images/2012/pic_184837507.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2527381/images/2012/pic_184837512.jpg" class="image">


Oh happy day!

Kom i en fantastisk basgrupp med härliga studenter och lärare! :) jag tycker dessutom att kursen verkar intessant, så vi får väl se :)

Var på spinning innan och dog lite. Hemskt jobbigt, men så himla roligt! :) love it! Sen har jag handlat med mor och ätit kvällsmat med hela familjen :)

Nu kollar jag och Malin på trassel & äter mango! Mmm :))


Söndagsångest

Var ett tag sedan den var här nu, den berömda söndagsångesten. Hatar när den smyger sig på! Skolan var ju igång redan förra veckan, men det känns inte som att det är på riktigt förrän nu. Ny kurs imorn och nya basgrupper. Det är därför jag är nervös, vill så gärna komma i en bra grupp, i en grupp där jag känner någon!!!! Men med min otur så vet man aldrig... & likaså vill jag gärna ha mitt seminarie tidigt imorn, så jag slipper vänta i 3 timmar! Så många önskningar, men inga svar förrän imorn! SUCK.

& dessutom är julen borta. Så ledsen. Men välkomnar ändå våren på något sätt :)


Skålar i kaffe & firar att inriktningen är klar!!


God?morgon!

Dags för första skoldagen & redovisning... SÅ otaggad. Jepp.


Vill verkligen inte slänga ut den :(


T R Ö T T

Tidig lördagsmorgon, kaffet är påsatt & jag är tillbaka i sängen under mitt varma täcke bredvid min fina Adam!! Har ingen Lust alls att gå upp, men måste! Åker in till stan om en timme och kan ju faktiskt vila då medan Adam jobbar :) när han slutat blir det träning, sen middag & förmodligen en film eller några avsnitt serie :)

Ha en fin lördag!


Nyårs middagen i bilder!

Förrätt: gratinerad hummer med parmesan

Huvudrätt: citron, vitlök & koriandermarinerad röding med potatis&palsternackmos + vitvinssås

Efterrätt: vitchokladmousse med passionsfrukt & maränger

Sen fanns det flera olika snittar vid tolvslaget med :)


Ljungby

Sitter i Ljungby hos min gammelmorfar. Har precis ätit lax, potatis & äggsås. Namnam!! Snart blir det efterrätt med :)

Är så trött idag! Har vänt på dygnet lite. Vaken sent, sover länge! Känns jobbigt att skolan börjar nästa vecka igen. Men det är nog bara för att man vant sig vid ledighet. Egentligen är jag rätt ivrig att börja plugga igen, så att man blir klar snart ;) hehe!

Det är januari & början på ett nytt år! Ett år med massor med möjligheter :) när alla börjar sitt nya nyttiga liv tänker jag fortsätta med mitt :) såååå motiverad & inspirerad. Såg biggest loser finalen i förrgår.. Finns inget mer inspirerande!! Skulle vilja lägga ut bilder, men vill inte spoila hur det går!! Åååhhhh

Kram på er!


Blä Blä Blä!!

Hatar när jul & nyår är över och släkten åker hem. Det blir så tomt. Det är så länge till nästa jul & jag vill ha snö. Känner mig så deppig idag! :( tänk att allt redan är över....


RSS 2.0