Slutet av juni, början på något nytt

Det har redan varit midsommar. En midsommarafton som förövrigt var supermysig :) jag och adam var hos sofia & philip och åt mat och spelade spel :) kunde inte bli bättre.

jobbet rullar på. det är roligt för det mesta :)
det tråkiga är att jag har börjat få väldigt svårt att sova om nätterna så är jättetrött :/
jaja, nu ska jag vila lite och sen åka och träna med malin! :)


jag saknar er!

Soffpotatisar är vi allihopa?!

Det är söndag och jag och Adam ligger i soffan framför lag em i friidrott. Det regnar, så det är skönt att vara inne och inte göra någonting :) det har varit en skön helg. Vi har inte gjort så mycket, bara myst typ! Det är jobbigt att ha en korvknytar pojkvän 10 mil bort på vardagarna, haha! Vi gjorde iallafall hamburgare igår och det var supergott!! :D idag ska vi äta fisksoppa. Jag är hungrig. Imorn börjar mitt schema på sommarjobbet, men min första dag är ledig :) ta hand om er mina vänner. Puss

Snart, jobb!

Cyklar till jobbet om en kvart. 4,5 timme känns idag väldigt länge. Jag saknar Adam jättemycket och längtar tills imorn, ÄNTLIGEN FREDAG!! nästa vecka börjar sommarjobbandet! Tjoho!

goda dagar

dagarna flyger förbi och helt plötsligt har både malin & david tagit studenten :) grattis igen. fantastiska dagar med mycket glädje, skrik och en del tårar med, från min sida ;)

har gått utbildning med jobbet med, så nu har jag massor med kunskaper att jobba efter när jag väl börjar mitt somamrvik på tisdag :) (men ska jobba redan nu på torsdag med :)) känns jättebra :)

ikväll har jag varit och ätit på Sangria med Zozan & Ellen. Kan ju inte bli annat än lyckat, eller hur?? ;) & roligt hade vi! vilka fantastiska tjejer!!! :)

nu måste jag sova! imorn ska jag träffa mormor, Elin & så ska jag träna :)
PUSS

Guten Morgen

jag har inte orkat resa mig upp än, men jag ser solen lysa vackert utanför mitt fönster, så snart är det dags att gå upp och ut i solen och steka en stund med lillasyster :)

igår hade vi en jättehärlig dag! tipspromenaden var jätterolig :D Jag skrapade dessutom ihop 10 rätt vilket inte är illa för mig :) pappa fick 12 & adam 11, men jag känner ändå mig duktig ;) mamma och morfar fick också 10, så egentligen var ju mitt resultat det sämsta...

Mormor bjöd på smörgåstårta och jordgubbstårta och hon blev jätteglad för presenten :)

jag måste också berätta att jag vann när vi spelade kort igår kväll! :D det var då inte igår... ;)

nej, nu väntar solen och sedan cykling in till älsklingen.
puss&kram.









fjärde juni

ännu en solig härlig dag är över. vaknade ganska tidigt och tittade på nyhetesmorgon en stund. när adam sedan vaknat gav vi oss ut på en löprunda i den stekande solen. det var varmt och skönt... haha!

mitt rum har blivit städat, jag har solat och slappat, vi har haft besök från gävle och det har varit mycket trevligt :) imorn fyller mormor år, så efter tipspromenad i fyllerrydskogen ska vi dit och fira henne! nattinatti


härlig kusinbild :)


VAD VORE JAG, UTAN DINA ANDETAG?

Sommarlov

åh vad skönt mitt sommarlov ska bli.. nanananaaaaa!
tänk att ett år redan har gått. svish sa det ;) snart är vi färdiga förskollärare :) 

efter seminarie som slutade dåligt åkte jag och sofia ut till Johanna och åt lunch och gick en härlig promenad :)
himla fina flickor! :) 



ikväll myser jag med min älskling :)
vi har lagat paj och ätit jordgubbar med choklad tillsammans med familjen.
imorn jobbar jag 16-20.30 & fredag 8-14.
iag vill åka till en strand och kigga där och sola hela dagen. japp.
godnatt.

RSS 2.0