Det här är min lillasyster och hon är äckligt vacker


jag är så stolt över dig

Hallihallå! :)

Igår var de små liven på bal och ojojoj så fina de var :) fick nästan en liten tår i ögonvrån :')
Idag har vi varit på vårvandring med skolan och det var soligt, myggit, härligt och mysigt :)
Imorn är sista dagen innan skolfritt i 3 månader :D firas med lunch med fina vänner och pajpartaj med familjen :)

återkommer...

Fakta

- Malin har en sjukt hård säng. Jag har ont i ryggen - Min släkt är morgonpigg. & ruskigt trevlig - Hemtentan verkar okej. - Det är 2 dagar i skolan innan lov. Mina lärare Är knäppa. - Jag börjar bli förkyld. - Jag saknar Sofia.

-.-

Vilket väderomslag! :o tror jag tar bussen istället.

Beautiful Morning

En 8 km jogg i solskenet är en bra start på morgonen :) sitter nu med en kopp kaffe och tittar på Nyhetsmorgon :) ska strax göra mig en smoothie och sedan cykla in mot stan och ha seminarie :) ikväll ska jag tillbaka till praktiken och titta på mina barns teater, ska bli mysigt!! Kram

Melonaas

Måndag och tillbaka i gympasalen igen. Det var en seg dag idag, men slutade vid tolv så det fick ju gå :)
Cyklade ner till mamma och åt lunch och skrev sedan klart den sista VFU-uppgiften! Nu är det bara en kamratåterkoppling och hemtenta kvar.

Har varit och köpt vattenmelon på maxi :) ikväll blir det mys i soffan med en watermelonshake och thailandskänsla :)



half way

Halva delen av plugghögen tills på måndag är genomarbetad. Halva kvar. Känns ändå ganska bra :)
Jag vet inte riktigt vart jag hittar min inspiration, men den finns där iallafall :) Kanske ifrån löprundan i skogen jag och adam hade i morse (vi träffade på en orm), eller kanske ifrån solen, eller havregrynsgröten med banan, eller ja, jag vet inte :) hoppas den finns kvar tills jag är klar. Imorn ska vi till Ullared och på kvällen ska slutspurten i pluggandet göras :)

Ikväll ska jag & adam cykla till alvesta och köpa ostskruvar. 


2 veckor kvar

Idag om två veckor är det sommarlov. riktigt skönt och välförtjänt sommarlov! börjar dessutom med 2,5 veckas ledighetet, när hade jag det sist en sommar?? & i år så har jag bytt sommarjobb med, så det blir verkligen en annorlunda sommar :) jag ser fram emot det :D

Praktiken är nu över för denna gången och det har varit roligt :) idag blandade vi såpbubblor och blåste i solen på eftermiddagen. I helgen ska uppgifterna skrivas, det tråkigaste med praktikperioderna. & sen är det ju rätt tråkigt att inte träffa vänner varje dag med.

Det är mycket att se fram emot nu och jag gör det med glädje :) idag har jag dessutom redan tränat två  pass och ska ha en riktigt skön fredagkväll. 

KRAM




long time, no see

Det är återigen helg och dagarna bara flyger förbi. Vi har praktik och det är så roligt :) på kvällarna är jag helt slut efter den höga farten barnen håller och allt nytt jag lär mig. Bloggen har helt enkelt glömts bort. Även träning har det inte varit mycket med.. vilket är tråkigt. Men det kommer snart igång igen :)

Två veckor av praktiken har gått och som sagt, fy fan vad jag har roligt! :) barn är helt underbara och jag är säkrare än någonsin på att det är det här jag vill jobba med! bara en vecka kvar, sen är det tolv barn jag inte får träffa vid nästa vfu-period i höst, känns sorgligt, men samtidigt roligt! tänk att de ska börja skolan! :)

jag, malin, sofia & johanna sprang vårruset förra veckan! & gud så bra det gick :) jag överträffade mina förväntningar och inser att jag utvecklats massor inom löpningen :) tack för en mysig kväll tjejer :)

i lördags var jag, pappa & mamma i halmstad och pappa och jag cyklade hallandsloppet :) 100 km, jävligt backiga 100 km... Men det var roligt! & jämfört med tjejvätterna kapade jag 15 minuter på min tid, så det var väl okej :) det värsta här var att jag cyklade större delen av loppet ensam, det var ju inte så många medverkande... pappa är grym, 3,5 timmar :)

Jag & adam har köpt inlines så nu åker vi runt  på gatorna och har jätteroligt :) dock lite problem i nedförsbackarna ;) haha!

lagade precis klart middagen tills ikväll ;) pulled beef blir det :) klar om 6-8 timmar i ugn :) ska bli spännande! :D nu ska jag plugga lite till, man är aldrig ledig,

PUSSSSS


vårruset :)




baby på hal is ;)


barnen löste mitt problem galant :) här är en bro :)


RSS 2.0