Strömsnäsbruk!

Strömsnäsbruk! Fina mysiga by :) ikväll blir det grillat och bara mys. Passar nog utmärkt, då jag är helt slut efter denna veckan! Ha världens bästa fredag vänner :) KRAM


Fredag!!

Fredags träning:
35 min på crossen
10 min på skid-maskinen
& lite gym på det :)

Nu är jag jätteladdad för bild (NOT) & sedan bär det av till Strömsnäs :)


Indie rock n' roll for me

Sitter i bilen utanför lasarettet tillsammans med mamma. Vi väntar på pappa som lämnar blod och ja, nu somnade mamma! Haha, hon rycker & "tappar" huvudet hela tiden :)

Jag är lycklig idag! Kom i samma temagrupp som Sofia & jag slapp Birgitta!!! Fantastiskt :D

Nu ska jag hem och laga tomat&linssoppa tills imorn. Skippar nog träning, vill inte att det ska vara ett tvång, & idag känner jag verkligen inte för det :( bläääääää. Men vi får se :)


2 timmar & 10 minuter försenad

Japp. Det blev ingen liten försening. Strömavbrott mellan tranås & Nässjö resulterade i bussåkande. Sj bjöd iallafall på kaffe & muffins! :) fast bara om du kom till bistron i tron om att du skulle köpa något. Inte berättade de att de fanns kaffe och kaka gratis inte ;)

Är helt slut efter allt resande. Är nu på sista bussen, hem till Adam! Längtar tills jag är framme :) mamma & pappa kommer på kvällsmat hos Adam kl 19 :) det blir varma mackor!! Mmmmm!!!

Sen måste vi se lite criminal minds! Jag saknar dr Reid!!!! <3


Tååg

Pluggar på tåget. (& testar blogg.se-appen ;))


Tell everybody I'm on my way

Sitter på Stockholm central nu och väntar på tåget hem. Verkar som att tåget är 15 min sent hit, så jag kommer nog inte iväg i tid! Men det gör inget, ska ändå vänta på bussen hem i Alvesta i 40 min... Så en halv timme sent gör inget :) har haft jättefina dagar här uppe :) i måndags mötte jag upp morfar och vi tog en kaffe på stan innan vi åkte ut till honom och lagade mat. Igår var vi och åt lunch på Kulturhuset innan vi hämtade Tom på fritids :) därefter mötte jag upp Jimmie & vi handlade lite, gjorde två efterrätter och åt sedan på indisk restaurang! Första gången jag åt indiskt, men ack så gott det var!!! Nu på morgonen har jag lämnat barnen på fritids, sprungit en sista runda i årstaviken och nu är jag på centralen som sagt. Tack all underbar släkt för allt. Ni är bäst!! Jag kommer tillbaka tillsammans med resten av familjen den 3-6 november! Ses då :)

It's a brand new day


I huvudstaden

Är inne på min fjärde dag i vår underbara huvudstad! :)
Det har inte hänt så mycket, utan jag har myst med kusiner, morbror & Hanna. Vi har ätit god mat och varit ute på bussäventyr. Jag och Tom blev avslängda av en buss på ett ställe jag inte visste var det var, men jag tog honom på axlarna och promenerade och lyckades hitta Moas fotbollsmatch och så var det löst :)







& igår var det då lidingöloppet. Det är verkligen roligt att tävla i löpning, speciellt på så här stora tävlingar! :) det är så mycket folk och massa musik och glädje att man inte fattar att milen helt plötsligt är slut :) men jo, det var jobbigt, för det finns sjukt jobbiga backar på lidingöloppet. MEN jag förbättrade min tid med 3 minuter så jag är sjukt nöjd :D






Hejdå

Nej, men lmorn efter seminariet drar jag till Stockholm!!! sjukt skönt med semester. Puss

Box!

Box-träning är skitkul! & det ger mig konstant tränigsvärk, vilket är skönt!! :) har precis ätit köttfärssås och spaghetti med Adam & nu ska jag slappa resten av kvällen! :) har skrivit seminarieuppgift och konplettering idag. En uppgift kvar innan fredag! Får fixa den imorn innan jobbet :) ha en härlig kväll! KRAM

Kanelbullar <3

Ställde klockan på halv sju igår kväll. Varför gå upp så tidigt när du är ledig kanske någon undrar? Dels för att jag är lite knäpp, men mest för att jag skulle hinna baka kanelbullar innan jag åkte in till stan! Jag var pigg när jag vaknade så bakandet blev en fröjd :)

Jag smakade ingen. Utan smaktestet får pappa & mamma göra när de kommer hem från träningen ikväll. Det är dom värda! :) 

jag fick också reda på nyss att jag ska jobba imorn, jag fick tiden jag satt upp mig på. 13-20.30 :) jag klagar inte, utan ser fram emot lönen! :) plus att det är sjukt trevligt på östregården! :) dock så var jag tvungen att ställa in vinkvällen hos elin. Men det kommer fler tillfällen! :)





nu ska jag till sofia och plugga! :) aldrig är man riktigt ledig!

Pain is temporary

Det var ett fanatiskt roligt träningspass! :) känner mig full av endorfiner nu och jag använde all aggression i passet :) nu ligger jag nerbäddad bland kuddar och täcken :) min gris med såklart, spider pig <3

as if nothing really matters

Jag är arg, ledsen och besviken. Jag känner mig uppgiven och dålig. Jag är trött på att känna att det aldrig räcker till. Det är inte rätt att ha en lärare som gör att man känner att det inte är någon mening att göra sitt bästa, för att hon ändå underkänner allt. Det känns orättvist att jag återigen blir underkänd och denna gången på andra grunder än den förra. Det känns för jävligt att jag ska skriva om saker som inte fanns i orginalfrågan. Det är jobbigt att få komplettera en andra gång och ska jag vara ärlig så skäms jag nog lite över det med. Jag orkar inte vara sur mer. Jag orkar inte. 

Sitter iallafall här nu och försöker skriva seminarietext och inskolningsuppgiften. Adam är och spelar badminton och jag ska fixa kaffe tills han kommer hem. Det känns tråkigt att sitta här, tråkigt att skriva något som jag ska lämna in till samma lärare som underkände mig, igen. Men det känns ändå roligt att det är tisdag, vilket betyder PT Cirkel FIT med Sofie. Imorn box och på fredag åker jag till Stockholm. Det är återigen dags för lidingöloppet och i år är jag lite nervös. Men det är väl bara att springa? ;)

Hoppas allt är bra med er.


Criminal minds

4 säsonger är snart slut. Så sjukt bra!!! Är helt beroende :) criminal minds och mys tillsammans med Adam har blivit en del av vardagen :) gilla! Jag gillar också varma mackor. Ute dag i skolan imorn, det ska regna.

Världens bästa pappa

igår fyllde pappa år och det firades i vanlig ordning med smörgåstårta :) skillnaden var att i år var det jag som garnerat den! det var jätteroligt och jag blev sjukt nöjd!! :)


Mittwoch

Äntligen onsdag, mitt i veckan & ledig dag! :D kan knappt bli bättre :)
ska träffa sofia på förmiddagen och sedan har adam bestämt att vi ska baka bullar och negerbollar :)
ikväll är det dags för boxpass med Sofie! ska bli så himla roligt!!! men träningsvärken finns redan där... ikväll bättrar vi på den!

kramkram

I don't care if monday is blue

det är måndag & det mesta känns lite bättre idag :) ska snart inta lite frukost och sedan cykla mot universitetet och en eftermiddag fylld av rörelselekar. Men jag är ändå lite arg idag, fick ett mail från min handledare precis. Hon har blivit dubbelbokad på fredag, så hon flyttar vårt seminarie till kl 14-16! så irriterande! spelar det någon roll att vi som elever kanske hade gjort planer för fredag eftermiddag? nej! & det allra mest irriterande är att hon spelar på att det är för vårt bästa...

"ni får nu mer förberedelsetid till ert förfogande" B U L L S H I T

I just wanna lay in my bed

Idag är ingen bra dag för mig. Jag har verkligen inte lust med någonting och allting känns fel! Har absolut ingen lust att skriva en text om utvecklingssamtal, sjukt tråkigt & det går ändå inte bra. Jag känner mig äcklig, fast jag precis duschat och tjock, fast jag inte ätit mycket idag. & nu stack en mygga mig på handen med. GAAAH

Zzz

Jag blir så trött! Det är fredag och jag har inget planerat förrän kl 13, & ändå vaknar jag innan kl 8!! Nu ligger jag i Adams soffa och tittar på godmorgon Sverige. Funderar över intervjun jag ska göra med min handledare idag & jag längtar också till ikväll! Vi ska ha en liten kräftskiva hemma, och det ska bli spännande , då jag aldrig ätit kräftor förrut! :) men innn kvällen gäller det att ta tillvara på dagen, så efter intervjun blir det Samarkand & därefter spinning! :) trevlig fredag!! Kram

R.I.P Hockeylaget

När något hemskt händer i världen och många människor dör & familjer sörjer tänker jag extra på hur mycket jag älskar min familj!! Ni är bäst & jag längtar till december :) <3

Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet.

Det ösregnar ute. Jag skulle ge mig ut på en löprunda var det tänkt, men än så länge sitter jag här inne och mest väntar på att det kanske ska sluta regna! Har passat på att boka in mig på ett trningspass imorn kväll & har även bokat in min spa-behandling jag fick av adam i födelsedagspresent :) tror nästan att jag kan orka med vad som helst nu när jag har en avkopplande stund framför mig på nästa torsdag!

Skolan drog igång med väldig fart. Massor att göra och ha koll på. Men vi kommer nog in i det snart :) Ikväll har jag iallafall inte planerat att plugga, utan ska på bio med Systra Mi :)
& cyklingen igår... vet inte om jag vill prata om det, för fy vad jobbigt det var!!! ;)
men jag klarade det. & då lovade jag ju mig själv att vara stolt. så det är jag!

Jag har en cykel, en cykel som är blank

Varför är det CSI-marathon inatt när jag verkligen inte kan vara vaken, utan måste sova? Jag laddar iallafall med två avsnitt innan det är dags att lägga sig. Lamhultstrampet imorn, 104 km & jag har hört att backarna är hemska! Vad har jag gett mig in på? Det är bara att följa pappas hjulspår så ska jag nog ta mig i mål :) & vet ni? när jag är i mål, då tänker jag vara stolt!

and it feels like friday!

för första gången på 3 månader kan jag idag känna fredagskänslan! det blir inte mycket av den när man jobbar så oregelbundna tider som jag gjort under sommaren. Men idag är det helg! Detta firas genom att äta middag på Piazza Teatro med Adam, (om han nu kan slita sig från sin nya Imac ;)).

Men först, idrottskliniken och spinning med Mr Crazy :)

Heute ist er tag

Grattis på 20-års dagen älskade fina :) <3

RSS 2.0