Lättövertalad, lättlurad??


Tipspromenad i fyllerydskogen!

Bästa söndagsnöjet som finns! :) så härligt att börja dagen i den fina, härliga skogen med roliga frågor! :) ÄLSKA!


Effektiv lördagsmorgon!

Gick upp vid åtta, åt god frukost och åkte in till stan! Handlat på citygross, varit på erikshjälpen (med 1000 andra människor...) & nu tränat lite grann :)

Åker hem för att städa, plugga & laga mat... Sen ikväll ska jag hem till Adam & mysa :)

Bra lördag ändå! :)

Min älskade idrottsklinik på bilden! :)


Väntar på bussen, fryser & ser mobbad ut :)

Ska möta upp Sofia och gå på stan en stund fredagen till ära! :) MYS


Jag växer

Igår på dramat gjorde jag något som jag aldrig trott att jag skulle våga göra. Jag släppte allt och gick upp och improviserade inför hela gruppen, och jag njöt av det. Jag är så trött på att vara tillbakadragen och blyg, på att vara rädd för att säga vad jag tycker och göra som jag vill. Jag är inte sån!

Jag minns när jag började ettan. En dag när vi satt och räknade matte kom det en traktor utanför fönstret och alla barn sprang dit, utom jag. efter det fick jag höra hur duktig jag var som inte brydde mig om det som hände runt omkring mig, jag var koncentrerad och duktig, jag var inte en stökig tjej. Detta ledde till att jag ville visa fröken att jag var som hon sagt att jag var och jag pratade aldrig i klassrummet. Det var nog inte det hon menade, men det var så jag tolkade det och varendra utvecklingssamtal efter det har jag och mina föräldrar fått höra att "jag är så duktig, men hon är alldelles för tyst i klassrummet". Förvirrande för en 7-8 åring när man tror att man bara gör det fröken vill. Nu var jag den tysta tjejen.

Det fortsatte på gymnasiet. Jag bestämde mig för att inte vara den blyga längre, men det gick inte så bra. jag fortsatte vara blyg och livrädd för att prata i klassrummet. VARFÖR?? jag är inte sån!!! jag har alltid haft många kompisar och inte varit mobbad eller så, det är bara det att jag aldrig varit mig själv heller.

Tänk att allt som behövdes var lite drama (& fantastiska människor, med samma ambitioner). den lektion som jag varit så rädd för ända sen jag fått reda på att vi ska läsa det. drama passar inte alls ihop med mig, för jag kan inte improvisera och jag har ingen fantasi (JOOO!!). Vet ni? jag mår så bra nu, jag känner mig så glad. jag kan och jag vill. och jag ska, för jag är mig själv nu.

41 månader och bakning :)


En aktiv slapp dag!

Att kombinera slapp med fysisk aktivitet passar mig perfekt! :) klarar inte av att slappa en hel dag, men nu mellan 11 & 15 är det precis lagom för mig att mysa och ta det lugnt med mig själv :)

Var inte meningen att det skulle bli en sån här dag idag. Men först bestämde jag och Sofie att vi skulle på cirkelträning ikväll, som alltid. Sen lovade jag mamma och gå runt sjön med henne innan hennes träning och sen frågade Malin om jag inte ville springa en runda med henne i morse och det kunde jag ju inte säga nej till :)

Hinner dessutom med en fika hos älsklingen mellan promenad och cirkel! Älskar lediga dagar :)


Min andra hälft!

Någon att dela glassen med :)
<3


Mondaylove

Gick upp innan klockan 6 idag för att vara i skolan på seminarie klockan 8! Sjukt tidigt, är verkligen inte van vid det... Men det gick bra, jag gillar ändå måndagar! Första dagen på en vecka fylld med nya möjligheter :) hade även föreläsning idag efter 3 timmars paus. Spenderade timmarna med fina Sofia, alltid så roligt :) efter föreläsningen känns det väldigt... Mycket?... Inför vfu:n och temaarbetet...

Men jag är ju numera positiv och ska ta vara på mina studieår så det ska nog gå bra ;)

Powerpump passet ikväll var brutalt och jag ligger i sängen nu och önskar att ja hade ett stort äppelträd med massa frukt på i trädgården...

Trevlig kväll! :)


Söndag

Återigen är det söndag, och jag måste plugga. Sista dagen på veckan och jag önskar alltid att detta kunde vara en slapp dag. Veckan som kommer innehåller visserligen bara 2 skoldagar, vilket är sjukt skönt!! :)

Var på fest hos Sofia igår, vilket var jätteroligt :) vin, prat & mycket skratt!

Nu frukost, lite mys & sedan handla och plugga. Kram på er!


Promenad runt sjön med Elin :)

Testar nya regnjackan!! :) visst är den fin?


Morning!

Ligger i soffan och är nervös! Adam är på universitetet och skriver tenta och jag hoppas så att det ska gå bra! Jag vet ju hur hemskt jag tyckte det var att sitta i den där hemska salen och skriva, vilket gör att jag blir ännu mer nervös!!

Har ätit omelett med keso, skinka & paprika till frukost och jag funderar nu på att gå ner till staden :) är sugen på att gå ett varv runt sjön och ska även till forex! Får se när jag orkar resa mig ;)


You had me with hello,


Jag är inte sämre...

..än att jag kan ändra mig! :)
Det visade sig att förmiddagen var givande och rolig! Inte alls så otäck som jag förväntat mig! Kanske var det för att läraren var så duktig och började på en låg nivå och jobbade sig uppåt. Han jobbade också mycket med att vi skulle skapa gruppkänsla, bli trygga med varandra och lita på varandra. Vi lekte lekar, hälsade på olika sätt, gjorde par övningar, ritade och skrev vykort genom att rita vartredje linje/skriva vart tredje ord! Vilket blev... Galet!!!

Det viktigaste jag lärt mig idag är att teater & drama inte är samma sak! SKÖNT!! :))


OOOOOERHÖRT OTAGGAD!!!!!

Drama... Varför????


Päronen <3


Älskar er oändligt! 









Höstrusk!

Blev ingen promenad runt sjön då Växjö bestämt sig för att visa upp sin regniga, kalla sida idag! Men vad är bättre en en kopp kaffe med fina vänner istället?!! Det kan ju värma i vilken kyla som helst :) ni är så fina! KRAM PÅ ER!!


Trötta ben & axlar :)

skönt. har träningsvärk i axlarna och jag känner mig tung i benen. älskar verkligen den känslan :) har precis varit ute och sprungit en runda i regnet för att få bort lite träningsvärk, men jag vet i tusan om det hjälpte ;) har iallafall en fullspäckad dag att se fram emot. ska hoppa in i duschen nu, peta i mig lite frukost och sedan ta mig ner till stan och gå ett varv runt sjön med Zozan & Ellen! :) alltid lika trevligt! Sen ska jag till linneamottagningen, till adam och äta lunch, handla med mamma och sen ikväll laga mat och slappa :) vad ska ni göra?



Hm, vågar jag äta den stora utbölingen??


New!

Första seminariet i nya gruppen idag & jag tyckte det var riktigt roligt :) trivs redan 20006738291 gånger bättre än i den förra! ;)

Har varit och tränat med Elin nu och det är ju fantastiskt roligt :) jag är så glad idag! Nu blir det vårrullar!!

Mammas fina sjal <3


Laddad för plugg... (eller?)


Sunday again

Godmorgon i dimman.
Hoppas allt är bra! själv kom jag nyss in från en morgonlöpning. jag älskar morgonträning och idag var det extra härligt! det är en rolig känsla när luften "faller ner" i ögonfransarna när man springer :) jag gillar dimma! 

igår var jag i bowlinghallen och tittade på när pappa & malin spelade match. de är fantastiska <3 & nu är det inte länge tills det är Mix-SM i Stockholm, vilket jag ser fram emot jättemycket :)

Adam är och jobbar & jag ska duscha nu och sedan möta upp lillasyster på Grand Samarkand. Sen blir det plugg ikväll... buuuhuu!


bild från förra hösten :)

Höstmys

Ganska dålig bild, men vill visa hur mysigt man kan göra med några ljus och lite naturmaterial! :)


Frost & Sol

Solen skiner och frosten täcker gräset! Himla vackert :) står och väntar på bussen in till stan, ska träffa Adam & gå på höstmarknaden på torget innan skolan. Det står bild på schemat och vi hade i läxa att ta med en påse skräp... ;) haha! Får se vart detta leder! Ha en bra dag :)


Torsdag.

Sitter och väntar på att mamma ska sluta jobba, så vi kan åka och handla och sedan åka hem :) har precis varit på gymet och tränat med Elin! Himla roligt att ha någon att prata med på crossen och någon som peppar på gymet :)

Har varit i skolan på förmiddagen och det bästa med det var att få äta lunch med fina tjejer! Haha, föreläsningen var... Seg!!!


Gone baby gone!! :)

Ännu en bild i min fantastiska blogg ;) men den visar en av de bästa händelserna med dagen! :) ser ni?


:)


Godmorgon.

regnet smattrar mot rutan även idag, så härligt att ligga under täcket och lyssna på det! :)
ska snart gå upp ur sängen dock, och då blir det kallt... på med raggsockar och fleece så blir det nog bra :) & så lite frukost och kaffe på det :)

ska till simhallen med sofia idag :) ska bli roligt! vet inte när jag var där och lekte senast.. men man måste bejaka sin barnsliga sida ;) haha! någon som vill hänga på? :D ses i receptionen kl 13 isåfall! :)

Cykling hem från skolan i ösregn

blev dyngsur,
men vad gör väl det, egentligen?




Regn <3

Ligger i soffan och tittar på lyxfälllan :) ett väldigt underhållande program... Haha!! Adam cyklade till Ica för att köpa lite glass till oss :) jag blev så deppig av det senaste criminal minds vi såg att jag behövde muntras upp, ;)

Har varit på Afropower dans ikväll med! Så himla roligt!!! :D skaaaaka roompa!


Höst!

Jag gillar hösten!! Att vakna av regn smattrande mot rutan och ändå gå ut på en promenad! Luften är så frisk, regnet kallt men skönt i ansiktet och löven är så fina :) har krupit upp i soffan med en tallrik gröt med mammas äppelmos, kaffe & frukt :) mysigt!!

I eftermiddag ska jag träffa Kim :)


It's fucking gone! :D

Jag har varit ständigt orolig i några månader nu. Läkarna hörde ett blåsljud på mitt hjärta i somras, skickade en remiss och lämnade mig med massa frågor. Idag var det äntligen dags för ultraljudet som skulle berätta vad som var fel på mig. Men det var inget fel, mitt hjärta fungerar precis som det ska och blåsljudet har försvunnit :D så skönt att slippa oroa sig mer, jag är frisk. Jag ska inte dö, inte än iallafall :)


Musik-time!

Tisdag. & jag var helt slut när jag vaknade idag! Men efter ett glatt besked känns det bättre :) har även lyckats komma en bit till på uppgiften!! Behövde nog bara lite distans kanske. Men jag är verkligen inte klar än. 3 dagar på mig, det ska nog gå :) om 2 timmar är det dags för musik :) spännande!

Nu ska jag gosa i soffan lite till.
Kram

Världens bästa, med världens mysigaste pläd <3


Mjääähhhhh

Jävla skituppgift!
Nu är jag arg och trött. Tittar på tv, myser och äter god mat istället! :)


Helgen slut, igen

Söndagkväll och jag är nog tröttare än vad jag var i fredags. Det har varit en mysig och rolig, men intensiv helg. Ikväll efter hemkomsten var det bara att börja pluggandet, hann inte med att börja igår som tänkt. Det är en svår uppgift, men jag har kommit igång och hoppas på att få hjälp från seminariet imorn :) annars har jag alltid bra hjälp ifrån Sofia! :)

Idag har jag klippt Adam. Så himla roligt :). & fin blev han när jag var klar :) men i början fick jag ett skrattanfall för att hans frisyr såg ut som dymamit-harry och då blev han lite nervös... ;)

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen! Seminarie, löpning runt sjön med lillasyster & plugg! Planerar och bli nästan färdig Imorn!!! :)

Godnatt från mig & grisen.


8 km!

Somnade tidigt igår och sov ganska länge, så idag är jag utvilad :) vi åt en god frukost med massa olika goda knäckebröd :) nu har jag och Adam precis varit ute på en 8 km löprunda i skogen. Sjukt konstig luft ute här idag, men det gick bra ändå :) tur att vi bestämde oss för att inte springa Adams 12,5 km runda ;) får bli en annan dag :)

Ikväll är det kalas för Adam & imorn för Adams mormor! :) vilken kalasig helg :o men det är mysigt :)

Kram på er!


RSS 2.0