Livet!

Åååhhh, bästa tiden på året! Jag blir så lycklig!


Sköna kväll

Åh så skönt att slappna av lite! Har varit full rulle hela dagen. Först praktik där jag höll i ett rörelsepass med pirattemat och det gick SÅ himla bra! Är så lycklig :) sen tog jag en promenad till jobbet där jag jobbade till 20.30 :) effektiv och rolig dag, men nu behöver jag lite vila :)


Söndagkväll

Varma mackor med champinjonstuvning med mamma & pappa var en fin avslutning på söndagen :) jag mår fortfarande dåligt och det gör mig sur och deppig. Verkar som att jag måste stanna hemma från praktiken imorn... :( hoppas på att Adam vill pyssla om mig, för när jag är sjuk så är jag ganska gnällig ;) haha!

Hoppas ni haft en bra helg! :)


Sjuk, igen

Blir så arg och ledsen!! Huvudet värker och jag har en klump i halsen... Har sovit dåligt och är öm i hela kroppen (det är nog visserligen träningsvärk..)! Jag har inte tid att vara sjuk!! Blev ju frisk nyss typ :( usch!

Det är synd om mig.


LÖRDAG

Älskade lördag.
Var i simhallen med Adam på förmiddagen! Tränade först i gymet och känner redan hur träningsvärken kommer krypande.. Var mer än ett år sedan jag tränade med fria vikter och det märktes kan jag säga, har blivit svag :( sen badade vi lite! Tyvärr har jag fått ont i halsen nu så det känns superjobbigt och tråkigt :( BLÄÄ

har precis ätit lax, mango & avokadosalsa och sugar snaps :) supergott! Åt lite tårta till efterrätt med :) tittar på så mycket bättre & gosar med
Adam!


MYS

Filmen skicka vidare, varm filt & grönsaker med dipp :)


FREDAG,

Gud så skönt att det är fredag! Ligger i mormors soffa nu och är helt slut. Dagen på praktiken var lika givande som jag hoppats :) fick dessutom höra att jag gav dem bra idéer och det gjorde mig glad :) att jag dessutom fick titta på roliga leksaker i br katalogen var bara ett plus!

Spinningen var svettig och efter en promenad runt sjön var jag helt slut! Kändes som att jag gick in i en vägg, hela kroppen värker och det känns som jag ska gå sönder. Behöver en huvudvärkstablett, vet inte varför jag inte tar en?? Hatar piller... Ska snart åka hem och parkera mig framför tv:n. Ska bli skönt!! :)

Har dessutom varit med Malin när hon piercat tragus idag! :) var roligt & jag tittade till och med på nålen ;) haha! Det är så roligt att vi umgås mer nu, att vi hittar tid till det :) love!

Ha en fin kväll nu alla, det är ni värda!
Puss


GILF

Helt sjukt! Kan inte låta bli att kolla på fråga Olle dokumentären... Det handlar om gilfs = grannies I like to Fuck! Så läskigt!! (& jättepoulärt :o)

Praktiken är rolig och jag känner att jag utvecklas. Man ställs varje dag inför nya utmaningar och tar alltid med sig nya erfarenheter hem :) imorn är det stängningsdag på förskolan så det blir en förmiddag med massa diskussioner imorn :) jag ska vara frågvis och lära mig massor! :)

Sen blir det lunchspinning, lunch med Malin, promenad med mamma & middag med mamma och pappa :) sen ska jag ha en lugn kväll med mig själv :)

Kram på er :)

Finaste lillasyster på bild!


Lövräffsning & korvgrillning = helt slut!

Herregud vad trött man kan bli av att räfsa löv!! Vårt kära körsbärsträd fäller inte lite löv heller... Pjuh! Efter två timmar ute i trädgården gick vi in och tog en liten tupplur! Välbehövligt!

Var inne på idrottskliniken imorse också och körde stenhårt! :) ikväll ska jag äta räkmackor.

Kraaaaaam på er :)


Lille söte!


Biggest Amazing Loser!

Åååhh! En händelse större än Jesus födelse utbrast jag när jag insåg att världens bästa program börjat igen! :D så inspirerande, känslosamt, roligt... Ja det har nog allt! Fantastiskt!

Praktiken har börjat idag med, underbara barn!! :) härligt!! :D att låta barnen leka frisör med mitt hår är något jag lätt kan tänka mig att göra varje dag! :) älskar mitt framtida yrke :)

& helgen i stockholm var bra! :) tyvärr blev mamma & pappa sjuka så vi gjorde inte så mycket :( & vet ni?? Jag spenderade 27,50 kr, haha! Jag är verkligen sämst på att shoppa!!


Mot Stockholm! :)

Snart åker vi till Stockholm! Älskar verkligen vår huvudstad!! :) familjehelg är något som vi alla sett fram emot länge & nu är den här :)

Imorn spelar pappa & Malin mix-sm i bowling! :) lördagkväll ska vi fira morfar som fyllt år och resten av tiden får vi se vad vi hittar på :) lite shopping och annat mys :)

Hoppas ni får en lika bra helg som jag ska ha! :D & håll tummarna imorn vid kl 16! :)


Ångest

Förkylning --> velande --> ångest --> ingen träning --> ofrivillig vila --> mer ångest --> rastlöshet --> panik

Måste bli frisk! Hatar sånt här!
Tänk att lite förkylning kan skapa sån panik hos mig. Risken är att jag tränar snart ändå och då vet jag hur det går. Mer sjukdom.


RSS 2.0